Valikko
◄ Takaisin uutislistaan

LAPE Toimiva arki-hankeen perhepalveluja koskeva kysely lasten ja perheiden parissa toimiville ammattilaisille. Tule mukaan vaikuttamaan!

18.05.2018

LAPE Toimiva arki -hankkeen perhepalveluja koskeva kysely lasten ja perheiden parissa toimiville ammattilaisille


Pohjois-Pohjanmaan LAPEn Toimiva arki - hanke toteuttaa toukokuun aikana yhteistyössä Auta Lasta ry:n Lapsirikas-hankkeen kanssa kyselyn lasten ja perheiden parissa toimiville ammattilaisille. Kyselyllä selvitämme Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueella lasten ja perheiden palveluiden parissa työskentelevien ammattilaisten kokemuksia ja näkökulmaa palveluiden riittävyydestä, toimivuudesta ja sujuvuudesta. Parhaillaan kootaan nettikyselyllä myös perheiden kokemustietoa kyseisistä palveluista. Kattavan kokonaiskuvan muodostamiseksi selvitämme nyt myös ammattilaisten näkemykset.


Vastaajilla on siis mahdollisuus vaikuttaa maakunnan lapsiperheiden palveluihin ja niiden kehittämiseen.

Vastauksia toivotaan saatavan perheiden palveluissa operatiivisessa lähiesimiestyössä sekä lasten ja perheiden parissa "ruohonjuuritasolla" konkreettisesti toimivilta ammattilaisilta kattavasti jokaisesta Pohjois-Pohjanmaan kunnasta - näin ammattilaisten näkökulmat, kokemukset ja osallisuus saadaan hyödynnettyä kuntien ja maakunnan perhepalveluiden kehittämistyössä.

Jotta kysely saadaan heti vastaajien käyttöön, pyydämme LAPE-toimijoiden puolesta teitä jakamaan mahdollisimman pian alla olevaa kyselylinkkiä omassa organisaatiossanne laajasti kaikissa perheiden palveluissa sote-, varhaiskasvatus- ja opetuspalveluissa sekä järjestöissä ja seurakunnissa, kaikille lähiesimies- ja "ruohonjuuritasolla" toimiville ammattilaisille, eri viestintäkanavianne hyödyntäen. Toki jos toimitte itsekin perheiden parissa, tervetuloa vastaamaan!


Kysely on avoinna vastattavaksi 31.5.2018 saakka. 

Kyselyyn vastataan nimettömästi ja vastausten analysoinnissa turvataan anonymiteetin säilyminen. Vastaaminen vie aikaa muutaman minuutin.


LAPSIPERHEIDEN TOIMIVA ARKI -ammattilaiskyselyn linkki:


https://link.webropolsurveys.com/S/9C0319712358F4FB


Lämmin kiitos avustanne yhteisessä kehittämistyössä!