Valikko
◄ Takaisin uutislistaan

Tervetuloa seuraamaan Lapsen hyvä - foorumia liveyhteydellä!

16.05.2018

Tervetuloa seuraamaan Lapsen hyvä - foorumia liveyhteydellä!

Lapsen hyvä - foorumi järjestetään 22.5.2018 klo 8.30-16.00 Oulussa. Foorumia on mahdollista seurata liveyhteydellä nettiyhteyden välityksellä osoitteessa

https://livekuvaukset.fi/fi/lahetykset/julkiset-lahetykset

Foorumi luotaa LAPE-muutosohjelman kokonaisuuden tähänastista työtä ja matkaa kohti yhteistä lapsikäsitystä sekä lapsiystävällistä toimintakulttuuria. Ohjelmaan sisältyvät kaikki neljä kehittämiskokonaisuutta. Foorumi myös avaa työtä maakunnan, kuntien ja eri palveluiden yhdyspinnoilla.

Foorumissa kuullaan maamme johtavia asiantuntijoita ja saadaan kuva maakuntavalmistelun tilanteesta sekä LAPEn juurruttamisvaiheen suunnitelmista.

 Tavoitteenamme on perheiden toimiva arki ja jokaisen lapsen hyvä. Yhteisen tavoitteemme toteutumisella on vahva yhteys koko maakuntamme elinvoimaan.

Tilaisuus on osa Pohjois-Pohjanmaan LAPE - työtä ja se on avoin kaikille.

Erityisesti toivomme mukaan kuntien viranhaltijajohdon edustajia ja päättäjiä kaikista hallintokunnista ja palveluista koko maakunnan alueelta sekä monialaisessa hyvinvointi- ja LAPE-työssä mukana olevia kuntien, järjestöjen, seurakuntien ja yksityisen sektorin toimijoita. 

 

Lämpimästi tervetuloa seminaariin paikan päälle tai seuraamaan sitä liveyhteyden välityksellä!